Her er klubbens trænere i 2023

Hjalmar, Victoria, Nicklas og Torben


Seniortræner

Torben Christiansen. Træner for seniorer. Er 48 år og bor i Hadsten. Har trænererfaring fra flere klubber bl.a. Viborg og Århus, hvor han har varetaget træning af både juniorer og seniorspillere på forskellige niveauer. Har selv deltaget i individuelle turneringer og tidligere spillet på divisionsniveau.

Juniortrænere og senior hjælpetrænere:

Nicklas Klit på 29 år bor i Hadsten og har være juniortræner i Hadsten Tennisklub siden 2015. Ved siden af sit arbejde i tennisklubben læser han til pædagog og laver lidt andet frivilligt arbejde i byen. Nicklas har gennemført Tennistræner 1, 2 og 3 samt andre relevante kurser.

Victoria Nygaard Jensen på 18 år bor i Hadsten og er kommet i Hadsten Tennis klub de sidste 12 år. Til dagligt går hun i 3.g på Favrskov Gymnasium. Victoria har gennemført Hjælpetræner.

Hjalmar Hoffmann-Petersen, på 17 år bor i Hadbjerg, og har spillet tennis i Hadsten Tennisklub de sidste 6 år og spillet i andre klubber før. Hjalmer går i 2.g på Favrskov Gymnasium. Hjalmar har gennemført Tennistræner 1 og Hjælpetræner.

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram