Juniortræning - Hadsten Tennisklub 2024

Hadsten Tennisklub tilbyder vi træning til børn fra 8 til 16 år hver mandag kl. 16.30 til 18.00.

8 gange i foråret, 1. maj til 19. juni.

6 gange i efteråret, 7. august til 12. september.

Træningen varetages af vores uddannede juniortrænere Nicklas Klit Sørensen og Hjalmar Hoffmann-Petersen.

Du skal være medlem for at modtage træning. Dog kan du som nybegynder deltage de 2 første gange, før du skal indmeldes for at kunne fortsætte træningen. Har du ikke en ketcher, har du mulighed for at låne en ketcher de 2 prøvegange. Ketcheren koster 150 kr., hvis du melder dig ind.

 

Om træningen

Juniortræningen vil være baseret på Play & Stay konceptet, der gør det meget lettere og sjovere at spille tennis. Vi spiller med tennisbolde (skumbolde samt røde, orange og grønne tennisbolde) og på en banestørrelse, der passer til spillernes niveau. Derudover er der fokus på, at tennis skal være sjovt for alle, så træningen vil bestå af sjove pointspil og slagøvelser tilpasset niveau.  

Træningen er opdelt i aldersgrupper og niveau. Hold 1 er for de mindste og Hold 2 er for de ældre børn. Begge hold træner samtidigt, og der vil være en fælles opstart og opvarmning, inden spillerne deler sig ud. 

Hold 1 - U8-U12: Træningen for de yngste og for nybegyndere har vi fokus på hel basale tennis grundslag og læring gennem leg og spil.

Hold 2 - U12-U16: Træningen for de ældre børn og mere øvede har fokus på at opbygge gode grundslag, benarbejde, slagteknik, bevægelse på banen, sammenspil og pointspil (rigtig tenniskamp).


Vil du vide mere, kan du kontakte Nicklas på mail: Nicklas-klit@live.dk
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram