Efterårs- og Klubturnering 2023


Turneringsafvikling

Da der ikke findes noget validt grundlag for rangering, bliver der kun gennemført 2 seniorturneringer, en i single og en i double. Kvinder kan altså komme til at spille mod mænd, men der vil blive udråbt vinder i damesingle, herresingle, herre-/damedouble og mixdouble. 

Der spilles bedst af 3 sæt. Ved 6-6 spilles tiebrake til 7 i alle tre sæt

Husk, det væsentligste er at få spillet, specielt for begyndere og let øvede. Så spil et sæt mere, selv om resultatet måtte komme hurtigt.

Turneringen går over 6 runder. Som udgangspunkt spilles i ugerne 32 til 37 en kamp i hver af turneringerne om ugen. Uge 38 og 39 er afsat til afvikling af kampe, der af lovlige grunde (sygdom, ferie ol.) ikke har kunnet spilles. Udsættelse af kampe aftales med turneringslederen. Alle spiller altså seks kampe + måske en finale.

I weekenden 30. september - 1. oktober spilles der finaler mellem de to bedste herrer og damer i single og de to bedste i doubleturneringen.

Turneringen gennemføres som en Monrad turnering. Modstanderen i første kamp er fundet ved lodtrækning. Derefter møder vindere vindere og tabere tabere. Man møder kun samme modstander èn gang (plus måske i finalen)

Kampprogrammet og resultaterne fremgår af nedenstående. Deltagerne vil få direkte besked via mail om modstanderen i næste kamp, og reglerne for aflevering af kampresultat til turneringslederen.

Turneringsleder

Leif Kirk Thøgersen på mail leifkirkthogersen@gmail.com, sms eller telefon 25 39 48 40. Evt. spørgsmål stilles hertil.
   Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram