Seniortræning 2024

Hadsten tennisklub tilbyder seniortræning (fra 16 år og op) i hele sommerperioden startende i maj2023. Der er træning for nybegyndere, let øvede og øvede spillere.

Træningen varetages af vores uddannede klubtræner Torben Christiansen. Hver træningslektion er af 60 min. varighed.

Du skal være medlem for at modtage træning. 

Træning tirsdage:

Nybegynder/ let øvet: kl. 18.00 – 19.00

Øvet: kl. 19.00 – 20.00


For nybegyndere og let øvede vil træningen vil være baseret på Play & Stay konceptet, der gør det meget lettere og sjovere at spille tennis. Vi spiller med tennisbolde (rød, orange og grøn), der passer til dit niveau, og en banestørrelse der giver masser af spil. Du kommer hurtigt i gang med tennis og vinder hurtigt dit første point.

Træningen bliver tilrettelagt, så der er instruktion af alle grupper både begyndere, letøvede og øvede spillere. Spillere inddeles på hold efter korrekt niveau og sværhedsgrad for derved at opnå den bedste udvikling for den enkelte spiller. 

Træningen inddeles i nybegynder og letøvet og øvet. Tilmeld dig på et hold, du mener, der passer til dit niveau!

Der kan dog justeres på den enkelte spillers niveau på baggrund af trænernes vurdering, og du skal derfor være forberedt på, at du kan blive flyttet over på et andet træningshold for at tilpasse dit niveau og antal spillere på det enkelte hold.

Nybegynder:  Har ikke tidligere spillet tennis eller modtaget instruktion. Ønsker at lære spillets grundlæggende principper og møde andre nybegyndere.

Let øvet: Har spillet lidt på egen hånd og måske tidligere modtaget begyndertræning, kender lidt til forhånd og baghånd. Har måske tidligere spillet badminton eller anden boldsport.

Øvet: Kan holde bolden i gang, har tidligere modtaget tennisinstruktion og har evt. ambitioner om turnering eller har spillet turnering.

Vil du vide mere, kan du kontakte Torben på mail: torbenchrist@gmail.com


Relaterede tilbud 

Torsdagsspil for nybegyndere og letøvede spillere, torsdage kl. 18.00 – 21.00, hvor der spilles single på tværs med røde, orange og grønne og gule bolde på tilpassede baner. Se mere HERHold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram