Seniortræning 2024

Hadsten tennisklub tilbyder seniortræning (fra 16 år og op) i hele sommerperioden startende i maj2023. Der er træning for nybegyndere, let øvede og øvede spillere.

Træningen varetages af vores uddannede klubtræner Torben Christiansen. Hver træningslektion er af 60 min. varighed.

Du skal være medlem for at modtage træning. Dog kan du som nybegynder deltage de to første gange, før du skal indmeldes for at kunne fortsætte træningen. Har du ikke en ketcher, har du mulighed for at låne en ketcher under træningen. Ønsker du din egen ketcher kan en god begynderketcher købes af klubben for 200 kr.

Træning tirsdage:

Nybegynder/ let øvet: kl. 18.00 – 19.00

Øvet: kl. 19.00 – 20.00

8 gange i foråret, 30. april til 18. juni.

6 gange i efteråret, 6. august til 10. september.

For nybegyndere og let øvede vil træningen vil være baseret på Play & Stay konceptet, der gør det meget lettere og sjovere at spille tennis. Vi spiller med tennisbolde (rød, orange og grøn), der passer til dit niveau, og en banestørrelse der giver masser af spil. Du kommer hurtigt i gang med tennis og vinder hurtigt dit første point.

Træningen bliver tilrettelagt, så der er instruktion af alle grupper både begyndere, letøvede og øvede spillere. Spillere inddeles på hold efter korrekt niveau og sværhedsgrad for derved at opnå den bedste udvikling for den enkelte spiller. 

Træningen inddeles i nybegynder og letøvet og øvet. Tilmeld dig på et hold, du mener, der passer til dit niveau!

Der kan dog justeres på den enkelte spillers niveau på baggrund af trænernes vurdering, og du skal derfor være forberedt på, at du kan blive flyttet over på et andet træningshold for at tilpasse dit niveau og antal spillere på det enkelte hold.

Nybegynder:  Har ikke tidligere spillet tennis eller modtaget instruktion. Ønsker at lære spillets grundlæggende principper og møde andre nybegyndere.

Let øvet: Har spillet lidt på egen hånd og måske tidligere modtaget begyndertræning, kender lidt til forhånd og baghånd. Har måske tidligere spillet badminton eller anden boldsport.

Øvet: Kan holde bolden i gang, har tidligere modtaget tennisinstruktion og har evt. ambitioner om turnering eller har spillet turnering.

Vil du vide mere, kan du kontakte Torben på mail: torbenchrist@gmail.com


Relaterede tilbud 

Torsdagsdouble, torsdage kl. 18.00 – 20.00, hvor der arrangeres doublespil for alle klubbens medlemmer over 16 år. Se mere HER

Søndagsspil, søndage kl. 10.00 – 12.00, hvor der spilles double på tværs. Se mere HERHold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram