Støt Hadsten Tennisklub, hver gang du tanker


Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Hadsten Tennisklub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte Hadsten Tennisklub – OK betaler hele beløbet.

Du støtter Hadsten Tennisklub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK-kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får Hadsten Tennisklub en ekstra bonus på 200 kr.  


Hvordan - OK-kort 

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Har du allerede et OK-kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Hadsten Tennisklub. Så sørger OK for at det bliver registreret.


Hvordan - OK-app 

Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play. På OK-appen kan du selv vælge at støtte Hadsten Tennisklub. Gå ind under ‘mig’, vælg ‘’Sponsorstøtte’, og vælg Hadsten Tennisklub i rullemenuen ‘??’. Støt ekstra med OK El

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores [ForeningEllerKlub]. Med el fra OK kan du støtte med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele. 


Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kasserer Kaj Udengaard på tlf/sms 40 29 40 45, mail kaj.udengaard@mail.dk eller Formand Leif Kirk Thøgersen på tlf/sms 25 39 48 40, mail leifkirkthogersen@gmail.comHold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram