Velkommen til Hadsten Tennisklub

 

Udendørssæsonen 2022 er slut. Klubhuset er lukket fra 1. november og banerne lukket ned. En bane holdes dog åben for spil, indtil der kommer frost.

Nedenstående informationer vil snarest blive opdateret med sigte på den nye sæson.

Det kan dog allerede nu meddeles, at der vil være Tennissportens dag/Åbent Hus med standerhejsning og forsinket 100 år jubilæumsfest lørdag den 29. april 2023.

Og årets generalforsamling afholdes i Sløjfen tirsdag den 28. februar 2023.

Så få allerede nu booket dagene i kalenderen.

Vi ses på banerne i 2023.


Interesseret i tennis?

 

På hjemmesiden er der information om medlemstyper og indmeldelse

Du kan booke baner, så snart du har betalt kontingent. 

Er du allerede registreret, kan du kan gå direkte til betalig HER


Har du ikke spillet tennis før, har vi et særligt opstart tilbud både for juniorer og seniorer, så du kan finde ud af, om tennis er noget for dig, inden du melder dig endeligt ind.

Læs mere: HER

Juniortræning

 

Træning for juniorer i 2023 er under planlægning. Vi satser på at der i år bliver juniortræning både tirsdag og torsdag og juniorspil lørdag formiddag.

Vores juniortrænere har været på kurser, så de står endnu bedre rustet til at give vores juniorer de bedste forudsætninger for at blive gode tennisspillere, men først og fremmest en glæde ved at spille.

Mere om juniortræning bliver præsenteret i god tid inden sæsonstart. 


 

Lej en tennisbane
 
Det er billigt at spille tennis i Hadsten. For indmeldelse se HER
Vil du IKKE være medlem koster en tennisbane 100 kr. pr. time. Spiller du med et eller flere medlemmer af Hadsten tennisklub koster det 50 kr. pr. time. Betaling foretages på mobilpay 37088 med angivelse af banenummer og tid forud for spil på banen.
Læs mere: HER Banepleje

 

Vi vil gerne, at vi altid er gode baner at spille på. Kommunen klargør banerne om foråret, og derefter er det op til banemændene og os selv at holde banen i god stand.

Det kræver ikke så meget af os, hvis vi bare gør det rigtigt. 

Læs mere: HER 

 

Voksentræning

 

Træning for voksne og øvede juniorer er i 2023 er under planlægning. Vi satser på, at tirsdag bliver store træningsaften for voksne - såvel begyndere som mere øvede. Derudover vil der være spil på tværs tirsdag og torsdag aften, hvor alle er velkomne til at møde op spille. Her vil der også blive fulgt op på begyndertræningen.

 

Vores voksentrænere Torben og Bo vil sørge for, at der er træning tilpasset alle niveauer. 


Mere om voksentræning bliver præsenteret i god tid inden sæsonstart.
 

Indendørs i Laurbjerghallen

 

Hadsten Tennisklub ejer et tennistæppe, som der kan spilles på i Laurbjerghallen lørdag og søndag i vintersæsonen 2022-23


Det koster 50 kr for at leje en bane i en time. Man behøver ikke være medlem af Hadsten Tennisklub for at spille i vinteren 2022-23. 

 

Læs mere: HER


Nyheder

Sponsorer