Indendørs tennis i Laurbjerghallen vinteren 2023/24Hadsten Tennisklub ejer et tennistæppe, der forholdsvis let kan rulles ud og ind.

Vi har for indesæsonen 2023-24 indgå en aftale med Laurbjerghallen om, at der kan spilles tennis i hallen fra 

Lørdag kl. 10.00 til søndag kl. 21.00 startende 21. oktober. 

I julen fra 23. december til 1. januar 24 (booking fra 3 uger før)

Man skal være registreret i Hadsten Tennisklub for at kunne booke, men man behøver ikke være medlem.

I weekends, hvis der ikke kan findes folk til at rulle tennistæppet ud og ind,  spilles der direkte på halgulvet, der har en opmærket tennisbane. Det er mest behageligt at spille på tennistæppet, men der kan bestemt også spilles tennis direkte på halgulvet, evt. med lidt langsommere play and stay bolde (med grøn plet), som kan fremskaffes gennem klubben.

Meld dig til TÆPPETEAMET

Som sagt, er det mest behageligt at spille på tennistæppet, men det kræver, at vi kan finde folk, der er villige til at indgå i et team, der ruller tæppet ud og ind. Der skal 3 til 4 personer til at gøre det, og for at det ikke skal være de samme weekend efter weekend, håber vi, at vi kan finde et team af personer, der vil være villige til at indgå i en turnusordning. Oplæring vil finde sted.

Når man ruller tæppet ud eller ind, spiller man gratis i 2 timer inklusive ud- eller indrulning. Vil man spille mere, må man booke den tilstødende tid mod betaling.

Er man interesseret i at indgå i tæppeteamet kan man kontakte Pia Tromholt tlf./sms 2890 5989 eller Anders Tromholt tlf./sms 2140 2002, der koordinerer indsatsen.

Booking og betaling

Man booker timer i hallen under BANEBOOKING på Hadsten Tennisklubs hjemmeside https://hadstentennis.dk/. Her fremgår også, hvordan man betaler, er man i tvivl om hvordan, findes der en vejledning HER.

Det koster 60 kr for en time, hvilket er meget billigt. Der kan bookes 4 timer af gangen, sammenhængende eller spredt. Ønsker man at booke en større sammenhængende tid kontaktes formanden eller kassereren, se nedenfor.

Spilles der på tæppet?

Hvis tiderne lørdag 10.00 til 12.00 og søndag 16.00 til 18.00 (kan variere både lørdag og søndag) er booket med blåt, spilles på tennistæppet imellem de to tider. Ellers spilles på halgulvet.

Spilles på halgulvet skal man selv sætte nettet op inden spillet, og tage det ned, når man er færdig.

For yderligere oplysninger kontakt Leif Kirk Thøgersen 
på tlf./sms 2539 4840 eller mail leifkirkthogersen@gmail.com
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram